Capoeira Rijeka Forum

Please login or register.

Author Topic: Summercamp & Batizado Capoeira Rijeka (Cro) - 25.07.–01.08.2009.Pag - Novalja  (Read 4188 times)

Offline Goran Búfalo

• CapRi
  • Sr. Member
  • "neka bude i puno povrca, inace nista od mesa!"
    • Jacobina Arte
    • MSN Messenger - goran-k-bufalo@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
cestitke svima na spagicama, i novim imenima. A stt... :)

Offline Palma

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
Axé, camaras!  :)

I ja se pridruzujem cestitkama svima na novim spagicama, i da vam se u ime svih Senzalista zahvalim na fenomenalnoj radionici... Bilo je... ela porrraaaa!  ;D
Vidimo se pobavezno sledece godine, a sigurno i pre! :)

Um beijao,
Palma (Ivana)
...Porque eu sou guerreira
Dentro do samba eu nasci,
Me criei, me converti
E ninguém vai tombar a minha bandeira...

Offline Araponga

• CapRi
  • Newbie
  • Freedom is just another word for nothing left to..
    • View Profile
    • Email
hehe, lijepo,i od Senzalaca stižu pozdravi! nadam se da se vidimo uskoro, meni bi bilo drago.
Riječani, vama pusa i veliki pozdrav do jeseni, vidimo se sigurno.
i ja želim svima čestitati na novim špagama,
sve pohvale organizatorima -jako ugodno sam iznenađena kako je sve organizirano -lokacija, smještaj, gosti i treninzi, hrana za doručak, zabava, sve, sve- to je pravi batizado koji mi je prošle godine falio. ne sumnjam da će sljedeće godine biti još bolje  :P
sanja   
Prvo skoči, pa onda reci hop. ;)

Offline Morena

• che rera morena ha ahaihuterei la capoeira
  • CapRi
  • Full Member
  • ARTISTA
    • Jacobina Arte
    • Yahoo Instant Messenger - melevamorena
    • View Profile
    • Email
hvala palma! lijepo da ste se i vi, dragi senzalci, lijepo proveli :)
sigurno se vidimo prije batizada, tko zna? :) uzivajte i puno pozdrava :-*
Champions aren’t made in the gym. Champions are made from something they have deep inside; A DESIRE, A DREAM, A VISION

Online zebra

• CapRi
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Email
bas je krasno nakon svega udobno se smjestit i citat zadovoljne komentare. neka. bilo je odlicno. i da odmah iskoristim pozitivnu atmosferu reci cu jos par stvari za buduca dogadjanja: organizacija je prilicno naporan i mukotrpan proces. vecina ljudi reci ce: ja cu pomoc sta treba, samo mi recite sta da radim. i to je ok, jer toga treba uvijek. ali isto tako ce vecina ljudi kad dobije neko pitanje, zadatak ili vidi neki problem, nesvjesno proslijedit to pitanje ili problem ili zadatak dalje onome za kojeg smatra da je zaduzen za rjesavanje takvih pitanja ili zadataka. i onda se dogodi da jedna osoba mora rijesiti 10 malih zahtjeva, sto uzme dosta vremena i energije, a da se recimo 5 osoba samo malo potrudilo, mogle su svaka rijesit jedan do dva i stvar ispadne puno efikasnija. moramo djelovat kao uigran tim, pogotovo na ovakvim okupljanjima od 80 ljudi koji imaju milion zahtjeva i pitanja, i probajte ubuduce, kad naidjete na neko pitanje ili uocite neki problem, prvo sami razmislit i probat nac rjesenje za njega, eventualno organizirat manju grupu ljudi da ga rijesi, a tek onda, ako vidite da ne ide, ili mislite da je bitno ukljucit jos ljudi, proslijedit to pitanje dalje. jer organiziranje nekog dogadjaja ili grupe ili eventa nije teorijska metafizika, to moze vecina ljudi, samo ako se malo potrudi i u bitnom trenutku uskoci sa svojim prijedlogom, akcijom ili vremenom.
da se razumijemo, ja mislim da je kamp prosao jako dobro, potrudili smo se i pokazali da smo sposobna grupa koja ima velik potencijal. ali stvari mogu i moraju biti jos bolje i tome treba teziti.

vidimo se brzo, u! a! kikirikike!   
oni koji hoće, imaju cilj; oni koji neće, imaju razlog

Offline Besouro

• Abadina kick-boks vreća.
  • CapRi
  • Jr. Member
  • NIIIIIIIŽŽŽŽEEEEEEE!!!!!
    • View Profile
E pa da se i ja nadodam popisu: čestitam na organizaciji, špagicama, imenima itd... Stvarno je bilo super! Ok, ne baš super, ali genijalno... [kidding]
Dodao bih još nešto što se već nije spomenulo, ali toga nema... Soou, congrats i svako dobro!!

P.S. Zebra: Amen to that!

''Sveto sranje''-Chris Vaqueiro Maier

Offline gata

• CapZas
  • Sr. Member
  • Gata - Jacobina Arte
    • ICQ Messenger - 191063339
    • View Profile
    • Email
nisam stigla vam se javiti prije jer nisam imala internet...
debele pohvale svima na novim spagicama, hvala svima koji su nam pomogli-i male ruke bile su nam zlatne!
meni je bilo odlicno, a kad vidim da ste se svi zabavili jos mi je draze:)

uzivajte u ljetu, vidimo se na jesen!
pozz iz pule
It isn't about finding yourself, it's about creating yourself

Offline etipop1

• CapRi
  • Newbie
    • View Profile
    • Email
šmrc...aj valjda cu i ja jednom da odem

Offline Medo

• CapRi
  • Full Member
  • Jedi zdravo,budi čio i umri u svakom slučaju.
    • View Profile
Jedan veliki pozdrav i čestitka svima na novim špagicama!

Axe!
Ponekad...kada imam loš dan a ljudi se trude da me zajebavaju...sjetim se da je potrebno upotrijebiti 42 mišića da bi se namrštio a samo 4 da bi im pokazao srednji prst i rekao da kleknu i razvesele me...

* Recent Posts